DESIGN AF DIT EGET EKSKLUSIVE PROJEKT

Så kan vores team hjælpe dig

Arkitekter og bygherrer ønsker et individuelt farvevalg af solcellemoduler, mættede farver, et homogent udseende fra ethvert muligt synsvinkel og på samme tid optimal moduleffektivitet. Efterspørgslen vokser meget for disse produkter. Bygherrer fra hele verden beder i stigende grad om deres bygnings bæredygtighed og selvforsyning. Ved design af solcellemodulet skal det beslutte, om modulet skal integreres i bygningen, så det minimerer synligheden og smelter sammen med de omgivende materialer. Eller om bygningens design skal være baseret på et futuristisk udseende, og modulerne skal være bygningens "ansigt" udadtil.

Implementering af CO2 fri / grøn energi i byggeriet kan med rette cementere arkitektens eller leverandørens navn i branchen og bygningens grønne profil.

Vores team designer sammen men kunden det ønskede modul, hvor vi er en aktiv sparringspartner, der kan rådgive om æstetiske muligheder, og foretage alle de nødvendige beregninger, så anlægget ikke kun er smukt at se på, men også har optimal funktion og ydeevne. >
Bygnings-integrerede solcelle moduler er en ideel løsning med hensyn til reduktion af CO2 aftrykket og reduktion af omkostningerne til elektricitet.

Vi kan bistå eller levere komplette systemer, hvis dette ønskes. Vi kontakter installatører, fagfolk og leverandører, og forenkler således kommunikationens vejen for vores kunder.

Hvis du er en producent eller distributør af byggematerialer eller er i færd med at bygge et projekt og ønsker, en eksklusiv smuk solcelle løsning for at reducere strømomkostningerne og bidrage til bæredygtig konstruktion og hermed gøre en forskel i forhold til CO2 udledningen.

Så kontakt os:
Lad vores team af top professionelle ingeniører og designere hjælpe med nedenstående og skabe dit perfekte solenergimodul.
- Æstetik: Farve eller farver, mønstre, overflader og reflektionsgrad
- Mekanik: dimensioner (LxBxH), ramme. Fastgørelse, vandforsegling
- Elektrisk: Konfiguration
- Ydeevne: Energiproduktion, orientering og vinkler, skygger
- Certificeringer: IEC61215, IECEN730, UL

Se også:
Solcellemoduler i Farver - Røde moduler til tegltag - Solceller til skifer - Glasintegreret moduler - Solceller i Metal, Zink, Kobber eller Aluminium -

Rådgivning

Dansk Solenergi ApS. blev grundlagt i 1993. Virksomheden spænder i dag, over mange sektorer indenfor solenergi, fra produktion, forskning, rådgivning til projekterende både i Danmark og udlandet. Vi tilbyder teknisk rådgivning til mellemstore og store projekter. Vi designer innovative løsninger til optimering af rentabiliteten af dine energiprojekter. Vi er specielt i stand til at krydse fra den rent tekniske løsning til det moderne projekt økonomisk analyse, hvilket giver et overbevisende Business Case, som er hjørnestenen i at sikre projektfinansiering.

Vores tjenester


Cutom Design
Vores team designer sammen men kunden det ønskede projekt, hvor vi er en aktiv sparringspartner, der kan rådgive om æstetiske muligheder, og foretage alle de nødvendige beregninger, så anlægget ikke kun er smukt at se på, men også har optimal funktion og ydeevne.


Projekt Finansiering
Vi kan hjælpe dig med at opnå finansiering . Som dansk producent støttes vi af forskellige stærke finansinstitutter og fonde som EKF, IFU, NEFCO, NDF, Investeringsfond for Udviklingslande osv.Workshop
Workshop . Vi er glade for at dele vores viden og ekspertise inden for vores domæne eller, på bredere sigt, som energibesparelse etc. Dansk Solenergi holder kurser efter anmodning om at overføre viden inden for forskellige emner, herunder: hvordan man beregner et solcelleanlæg, hvordan man producerer elektricitet fra solen, anlægssystemer med infrastruktur (net), eller uden, hvordan man monterer et solcelleanlæg, hvilke faser skal der til for at etablere en solcelle park, i Danmark eller i udlandet, viden og udvælgelse af solcelle komponenter til forskellige anlægstyper, hvordan man implementerer avanceret energi besparelses til en modul fabrik, eller andre spændende emner som udsigten til opbevaring af hydrogen og hydrogen generering, udvikling af hybridsystem og udvikling af solceller med højere effektivitet.

Optimized with PageSpeed Ninja