Solcelle Parker

Nye muligheder begynder med solide partnerskaber

DSE besidder omfattende solindustriel knowhow og omfattende ekspertise med +20 års praksis, som bygger det solide grundlag for os at levere nøglefærdige projekter.

Til danskere der vil investere i udlandet, er vi som dansk producent understøttet af forskellige stærke finansieringsinstitutter og fonde som f.eks. EKF, IFU, NEFCO, NDF (Investeringsfond for udviklingslande) mv. Gennem disse institutioner kan DSE Hjælpe dig med at opnå projektinvestering, gælden (rating: AAA +). Nogle af disse fonde også kan tilbyde egenkapital afhængigt af projektet.

læs mere....

Et projekt tidslinje

Danske Solenergi er mere end glad for at samarbejde tæt sammen med lokale partnere for at udnytte alle kræfter fuldt ud og realisere projektet fra ide til realisering.


Pumpe Systemer - Gadelamper - Telekommunikations sites - Måle stationer - Mobile kraftværker

Blandt disse projekter har det været en stor ære at samarbejde med nogle prestigefyldte humanitære institutioner som: FN, Red Barnet, UNICEF, Røde Kors og NDF (Nordiske Udviklingsfond), Danida, Mellemfolkelig Samvirke mf.. Vi har designet og leveret solcelle anlæg til, vandpumper, vandrensning, gadelamper, flygtningelejrs, kommunikations/måle og overvågnings stationer til udviklingsprojekter i tredjelande
.