Vi producerer Top kvalitets solcelle moduler

Nu også I FARVER CFR (Color,Form,Reflection) - ™HEM-PV i DanmarkDansk Solenergi ApS, Patenteret Danske Energi Moduler

Arkitekter og bygherrer ønsker et individuelt farvevalg af solcelle moduler, mættede farver, et homogent udseende fra alle mulige synsvinkler og samtidig en høj modul effektivitet. Efterspørgslen vokser for disse produkter - Bygherrer fra hele verden spørger i stigende grad om selvforsyning af deres bygninger.

Dansk Solenergi giver vores samarbejdspartnere mulighed for designe deres eget solcellemodul. Lige fra størrelsen af panelet, refleksionsgraden, til celletype og farven du ønsker modulet skal have. Det er også muligt at give panelet mønstre. Ved integrering i vinduer, bestemmes transparens-niveauet, dette gøres ved at bestemme afstanden mellem solcellerne.

Når designet på solcellemodulet skal laves, skal det besluttes om det skal være integreret i bygningen således at det minimere synligheden. Eller om designet af bygningen skal tage udgangspunkt i et futuristisk udseende og solcellemodulerne skal være bygningens “ansigt” udadtil, eksempelvis en hvid facade. At implementere grøn energi i byggeriet på denne måde, kan med rette, cementere arkitektens navn i branchen, -og bygningens grønne profil. Vi vil i fællesskab designe det ønskede modul, hvor vi vil være en aktiv sparringspartner som kan vejlede ift. æstetiske muligheder, og lave alle de nødvendige beregninger, så at anlægget ikke blot er smukt at se på, men også virker upåklageligt. Bygningsintegrerede solceller er en ideel løsning ift. at overholde energirammen. Senest har vi beregnet og produceret et anlæg med transparente solcellepaneler til Herlev Hospital, hvilket involverede forskellige typer celler og forskellige størrelser glas. Vi leverer ikke blot solcellemodulerne og stopper der. Vi kan levere komplette systemer hvis det ønskes. Vi tager kontakt til installatører, fagfolk og leverandører. Dermed forenkler vi vores samarbejdspartneres kommunikationsvej.

Dansk Solenergi har udviklet nogle
unikke patenteret, energi moduler der, giver arkitekter og ingeniører en fleksibilitet i design og kreativitet, der ikke er set før, vi flytter forståelsen af solceller til et helt nyt stadie, som vi kalder, HEM ENERGI MODULER, der kan indgå fuldt ud som et bygge element til det ønskede materiale valg og design, med hensyn til FDR (Farve, Dimension og Refleksionsgrad) og så med meget højt energi udbytte

- Vores moduler HEM ENERGI MODULER kan indgå i alle Bygningsdele, kun du sætter begrænsningerne for vores moduler.
- Med over 20 års erfaring i branchen, har vi opbygget en ‘know-how’ udover det sædvanlige, og har klaret udfordringer, der for de fleste synes umulige.
- Alle solcelle moduler bliver produceret på vores fabrik i Danmark, som er bygget således, at CO2 udslippet er minimalt ved produktionen.
På trods af at vi har Danmarks største produktionsfacilitet til solceller, er vi meget fleksible ift. til dine ønsker.


Se også:
Solceller i rødt tegltag - Solceller & skifer - Solceller i Zink, Kobber eller Aluminium - Glasintegreret moduler