Rådgivning

Dansk Solenergi ApS. blev grundlagt i 1993. Virksomheden spænder i dag, over mange sektorer indenfor solenergi, fra produktion, forskning, rådgivning til projekterende både i Danmark og udlandet. Vi tilbyder teknisk rådgivning til mellemstore og store projekter. Vi designer innovative løsninger til optimering af rentabiliteten af dine energiprojekter. Vi er specielt i stand til at krydse fra den rent tekniske løsning til det moderne projekt økonomisk analyse, hvilket giver et overbevisende Business Case, som er hjørnestenen i at sikre projektfinansiering.

Vores tjenester


Projekt Finansiering
Vi kan hjælpe dig med at opnå op til 80% finansiering . Som dansk producent støttes vi af forskellige stærke finansinstitutter og fonde som EKF, IFU, NEFCO, NDF, Investeringsfond for Udviklingslande osv. Hvis du har brug for finansiering til dit projekt, skal du bare ringe til os.


Workshop
Vi er glade for at dele vores viden og ekspertise inden for vores domæne eller, på bredere sigt, som energibesparelse etc. Dansk Solenergi holder kurser efter anmodning om at overføre viden inden for forskellige emner, herunder: hvordan man beregner et solcelleanlæg, hvordan man producerer elektricitet fra solen, anlægssystemer med infrastruktur (net), eller uden, hvordan man monterer et solcelleanlæg, hvilke faser skal der til for at etablere en solcelle park, i Danmark eller i udlandet, viden og udvælgelse af solcelle komponenter til forskellige anlægstyper, hvordan man implementerer avanceret energi besparelses til en modul fabrik, eller andre spændende emner som udsigten til opbevaring af hydrogen og hydrogen generering, udvikling af hybridsystem og udvikling af solceller med højere effektivitet.

Har du også brug for, at få udviklet noget specielt elektronik, kan vores ingeniører også hjælpe med dette, kontakt os!. Vi har mere en 20 års erfaring, i at finde den rette elektroniske løsning til implementering og drift af sol og vind generatorer. Mere...Elektroniske løsninger fra idé til realisering